PROGRAMS - NAPOCA JIU JITSU ACADEMY | Cluj Napoca, Cluj

PROGRAMS

În prezent, Academia noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de programe:

1. Kids1 - Program destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani.

Prioritatea Programului este aceea de a stimula copiii în vederea practicării sportului, dezvoltarea mișcărilor corecte, dar și a unor deprinderi precum echilibru, agilitate, atenție etc.

Dacă copilul tău are vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani, îl așteptăm la un Free Trial unde poate testa o clasă Gratuit!

_______________________________________________________________________________

2. Kids2 - Program destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani.

Prioritatea Programului este, în continuare, aceea de a dezvolta abilitățile fizice și cele mentale, dar aduce in plus dezvoltarea noțiunii de Auto-Apărare și însușirea de tehnici cu care pot cu ușurință să neutralizeze posibile atacuri. 

Dacă copilul tău are vârsta cuprinsă între 8 și 10 ani, îl așteptăm la un Free Trial unde poate testa o clasă Gratuit!

_______________________________________________________________________________

3. Junior - Program destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani.

Prioritatea Programului este, pe lângă dezvoltarea abilitățile fizice și celor mentale, însușirea tehnicilor de Auto-Apărare cu ajutorul cărora pot cu ușurință să neutralizeze posibile atacuri dar și să intervină în situații de bullying, atât asupra lor cât și asupra unei persoane agresate în acest fel. O societate sănătoasă are nevoie de tineri educați corect și cu principii de viață la fel de corecte.

Dacă copilul tău are vârsta cuprinsă între 11 și 14 ani, îl așteptăm la un Free Trial unde poate testa o clasă Gratuit!

_______________________________________________________________________________

4. Women Empowered - Program de Auto-Apărare destinat exclusiv Femeilor

Prioritatea Programului constă în a dezvolta reacții corecte și potrivite pentru diverse situații reale de agresiune. Folosim scenarii realistice și tehnici dovedite în timp ca fiind corecte. Pregătirea și Antrenarea trebuie să fie o alegere Proactivă nu o consecință a unei traume.

Programul durează aproximativ 3 luni și îl organizăm de două ori pe an. Dacă te încadrezi în specificațiile programului, urmărește cand avem activă grupa și te așteptăm la un Free Trial!

_______________________________________________________________________________

5. Jiu Jitsu Brazilian Beginners - Program pentru Începători

În momentul de față rulăm 5 grupe diferite de Adulți Începători, de la ore diferite - nu a fost niciodată mai simplu să accesezi acest sport!

Programul are la bază Curricula Gracie Combatives, 36 de tehnici de Jiu Jitsu Brazilian, pe care le poți folosi în situații reale de Luptă; ne place să spunem că acest Program e despre Jiu Jitsu vs. Stradă. Punem accent pe pregatirea fizica și însușirea tehnicilor de bază non-violente de a neutraliza un posibil atacator.

Nu ai mai practicat niciodată vreun sport de contact, și vrei să vezi cum este? Te așteptăm la un Free Trial!

_______________________________________________________________________________

6. Jiu Jitsu Brazilian Intermediate - Program pentru cei ce au parcurs curricula de Beginners sau au mai făcut Jiu Jitsu Brazilian, dar nu se încadrează încă la Grupa de Avansați.

Antrenamentele acestei grupe vor incepe pe data de 12 Sept 2022, iar cum am precizat, se vor potrivi si vor necesita o experienta de baza in Brazilian Jiu Jitsu. Programa, ca si cea de la Incepatori, se va baza pe o serie de 33 de tehnici de Jiu Jitsu Sportiv, reluate conform unui grafic de 3 ori fiecare.

Vă așteptăm deci să vă înscrieți sau să ne contactați în legatură cu acestă grupă.

_______________________________________________________________________________

7. Jiu Jitsu Brazilian Advanced - Program destinat practicanților de BJJ Avansați (minim centura Albastra - 2 trese)

Programul pune accent pe Jiu Jitsu competitional, chiar dacă nu toata lumea accesează această nișă în realitate. Tehnicile predate sunt doar tehnici folosite în timpul sesiunilor de sparring de Jiu Jitsu.

*Acest program nu beneficiază de facilitatea unui Free Trial, dar te așteptăm pe saltea dacă ai mai practicat BJJ, și/sau vrei să te alături academiei noastre.