Silviu Acaru - NAPOCA JIU JITSU ACADEMY | Cluj Napoca, Cluj

Instructors icon
Silviu Acaru

Silviu Acaru photo Silviu Acaru
  • Blue Belt - 4 Stripes
Silviu Acaru este instructorul grupei de Începători matinali, cum am denumit-o noi, având programul de la ora 6:15 - 7:45 în zilele de Marți si Joi iar Sâmbăta de la 10:00 - 11:30
 
“De ce bjj
 
M-am confruntat cu violenta stradală in adolescență si acest aspect m-a impulsionat sa caut metode de autoaparare cu care sa fac fata mai usor in astfel de situatii. In ultimii 14 ani am practicat diferite stiluri de arte martiale. In BJJ am gasit combinatia de factori care mi s-a potrivit cel mai bine: un stil complex care devine utilizabil destul de devreme in practica, cu solutii favorabile practicantului, fie ca e dezavantajat din punct de vedere fizic, sau cauta adversari redutabili cu care sa isi slefuiasca abordarea in lupta. In Bjj am gasit posibilitatea performantei si a autodepășirii.
 
De ce instructor?
 
Imi mentin constant viu interesul pentru propriul progres.
Am inteles ca in calitate de instructor pot pasi intr-o noua etapa a evolutiei mele ca si practicant de Jiu Jitsu si vreau sa evoluez ajutandu-i pe altii sa isi bifeze propriile dorinte in bjj.”
 
Mai multe despre experienta lui Silviu, amprenta si stilul sau de predare al acestui sport poti afla chiar de la el- tu doar înregistrează-te pentru un Free trial si show up to his class! ?