Razvan Benga - NAPOCA JIU JITSU ACADEMY | Cluj Napoca, Cluj

Instructors icon
Razvan Benga

Razvan Benga photo Razvan Benga
  • Purple Belt
Vino să-l cunoști pe Coach Razvan Benga în fiecare zi de Marți și Joi de la ora 18:15 - 19:45 și Sâmbăta cu începere de la ora 10:00, in cadrul grupei sale de BJJ Începători!
 
"De ce Jiu-Jitsu?
 
Primul "contact" cu BJJ-ul a fost acum 15 ani când am văzut documentarul "Choke", fiind profund impresionat de performanțele lui Rickson Gracie. Ulterior, am inceput sa urmaresc galele UFC, fiind din ce în ce mai interesat de "ground game" si incercând să înțeleg mai bine ce înseamnă BJJ. Alimentat de dorința de a cunoaște mai bine sportul acesta, in 2018 m-am decis sa iau parte la primele antrenamente de la Napoca Jiu Jitsu Academy. Complexitatea sportului si relațiile create pe saltea m-au ținut captivat și reprezintă motivele principale pentru care revin la antrenamente cu cea mai mare plăcere.
 
De ce instructor?
 
Sunt convins ca cel mai bun mod de aprofundare al unui lucru e prin încercarea de al preda, motiv pentru care am acceptat cu entuziasm propunerea de a deveni instructor. Consider ca mai am foarte multe de învățat despre BJJ si cred ca partea de predare va fi un pas important in călătoria asta."
 
Mai multe vei afla chiar de la el, până atunci tot ce trebuie sa faci este sa ne dai un semnal ca ai fi interesat, și sa ajungi la un Free Trial, de restul se ocupă el!